verzending

Gratis retourneren bij sfeerverlichting-online.nl

Wij verzenden niet in alleen Nederland, maar ook België en Duitsland. Voor leveringen naar landen buiten de EU kunnen extra kosten in de vorm van tarieven of heffingen bij invoer die worden doorberekend aan jou als koper. Als het totaalgewicht 30 kg overschrijdt nemen wij contact met je op omtrent de verzendkosten.

Levertijd

Bestellingen proberen wij binnen 1 a 2 dagen te verzenden. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Leverwijze

Uw pakket wordt bezorgd door DHL, DPD of Post NL. In alle gevallen krijgt u van ons een Track & Trace code opgestuurd waarmee u het pakketje kan volgen.

Wij kunnen pakketten via de website laten bezorgen in Nederland, België en Duitsland. U kunt contact met ons opnemen voor bezorging in andere landen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€   4,95 voor bestellingen voor in Nederland
€ 10,50 voor bestellingen in België en Duitsland

Je kan tijdens het bestelproces zelf aangeven waar je je pakket wilt laten bezorgen. Toch retourneren? Laat het ons even weten. Je kunt een retourformulier downloaden die je bij het artikel moet bijvoegen als je het retour stuurt.

Let op ! de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Download Retourformulier

Als er aantoonbare slijtage of schade is opgetreden aan het geretourneerde, dan zijn wij gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag. Als in een bepaald geval het product echt in het geheel niet meer te verkopen is of echt niets meer waard mocht zijn, dan kunnen wij het geretourneerde weigeren en/ of besluiten geen geld terug geven.

Verzenden/ Retourneren 1  Verzenden/ Retourneren 3

(Klik op één van de bovenstaande logo’s om je pakket te traceren).