Retourneren & Ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden. Wel dient u binnen 14 dagen na aankoop de melding maken bij ons en vervolgens heeft u nog 14 dagen om het retour te sturen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen. De kosten voor retour van u thuis naar ons zijn gratis. Retourneren? Laat het ons even weten. Retourneren is voor eigen rekening ! Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan sfeerverlichting-online.nl geretourneerd moeten worden.

Download Retourformulier

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het product kan worden geretourneerd naar het onderstaande adres:

Sfeerverlichting-online.nl
Auroraweg 5
7007 GZ Doetinchem
Nederland