Oosterse lampen mozaïek → handgemaakt !!

Vaak ziet men de mogelijkheden van oosterse lampen in een interieur niet, terwijl deze lampen gemaakt van mozaïek in vele interieurstijlen inzetbaar zijn. Vaak denkt men direct aan een drukke leefomgeving, vol met allerlei tierlantijnen, drukke armaturen, en explosies van kleur. Dit kan, men kan kiezen voor bont gekleurde oosterse lampen, maar vergeet zeker de meer rustige kleuren als transparant/ wit of zwart/ wit niet.

De lampen worden handgemaakt van stukjes mozaïek glas waarmee de mooiste patronen worden gemaakt. Ze zijn in vele varianten en designs verkrijgbaar. Deze oosterse lampen zijn afgewerkt met metaalkleurige ophanging, wat een rustige uitstraling geeft. Door te kiezen voor een rustig mozaïek werk, past dit ideaal in een modern interieur. De oosterse lampen van Sfeerverlichting Online hebben deze uitstraling. Voordeel is dat je naar de showroom kunt gaan om advies te vragen, de lampen kunt bekijken en ook direct mee kunt nemen.

Ook voor Turkse lampen kun je bij Sfeerverlichting Online terecht, deze kleurrijke lampen, vaak afgewerkt met kraaltjes en hun koperkleurige armatuur geven de lampen een chique uitstraling. Hier kan je eveneens kiezen voor een kleurexplosie of juist de lamp in één kleurstelling, geheel aangepast aan je eigen interieur.

Sfeerverlichting Online Oosterse Lampen

Oosterse lampen staan garant voor een gezellige uitstraling, welke zowel niet brandend als brandend een lust zijn voor het oog. Een oosterse lamp moet altijd een mooie uitstraling hebben, perfecte kwaliteit hebben, betaalbaar zijn, en passend zijn in ieders interieur.

We hopen u een nieuwe kijk gegeven te hebben op deze prachtige sfeerlampen. Dus….ben je van plan om uw interieur te verrijken met een nieuwe lamp, vergeet dan zeker de Oosterse lamp niet!