Gratis verzenden, bij besteding vanaf € 50,-. De verzendkosten voor Nederland voor orders onder de € 50,- bedragen € 7,25, voor België bedragen deze € 11,50. Wij verzenden niet in alleen Nederland en België, maar ook naar Duitsland en Oostenrijk. Voor leveringen naar landen buiten de EU kunnen extra kosten in de vorm van tarieven of heffingen bij invoer die worden doorberekend aan jou als koper. Als het totaalgewicht 30 kg overschrijdt nemen wij contact met je op omtrent de verzendkosten.

Je kan tijdens het bestelproces zelf aangeven waar je je pakket wilt laten bezorgen. Toch retourneren? Laat het ons even weten. Je kunt een retourformulier downloaden die je bij het artikel moet bijvoegen als je het retour stuurt. Let op ! de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Download Retourformulier

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?

Wij doen ons best zo snel mogelijk te verzenden, vaak zelfs dezelfde dag nog! Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. De aflevering bij je thuis vindt plaats de dag nadat de bestelling door ons verzonden is. Ook leveren wij een tracking nummer mee.

 
(Klik op één van de bovenstaande logo’s om je pakket te traceren).