Where home meets nature

Where home meets nature:

Een kleurrijke mix van een interieur met Turkse lampen in harmonie met onze tuin.

Where home meets nature 1

Thuiskomen is een van de meest geruststellende en bevredigende gevoelens die er zijn. Maar wat maakt een huis echt een thuis? Voor mij draait het allemaal om de perfecte combinatie van interieur, kleurrijke woonaccessoires en de schoonheid van de natuur die samenkomen in mijn tuin. Een bijzonder element dat ik aan mijn huis heb toegevoegd, zijn de prachtige Turkse lampen die een vleugje exotisme en warmte brengen. In deze blogpost deel ik mijn passie voor het combineren van kleurrijke woonaccessoires en Turkse lampen, en hoe dit mijn interieur en tuin tot leven heeft gebracht.

1: Kleurrijk interieur kleur heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Ik geloof dat kleuren emoties kunnen oproepen en een ruimte levendiger kunnen maken. Mijn interieur is een weerspiegeling van mijn persoonlijkheid, vol levendige kleuren zoals turkoois, geel en oranje. Ik gebruik kleurrijke kussens, vloerkleden en gordijnen om een speels en vrolijk gevoel te creëren. Deze kleurrijke accenten zorgen ervoor dat mijn huis altijd vol energie en positiviteit is.

2: Woonaccessoires als eyecatchers naast kleur speelt de keuze van woonaccessoires een grote rol in het creëren van een unieke sfeer in mijn huis. Ik ben dol op het verzamelen van unieke stukken die een verhaal vertellen. Op mijn reizen heb ik bijvoorbeeld prachtige handgemaakte aardewerken potten uit Mexico en kleurrijke kralenkussens uit India verzameld. Deze woonaccessoires voegen niet alleen kleur toe aan mijn interieur, maar geven ook een gevoel van avontuur en reislust. Elk stuk heeft zijn eigen unieke charme en brengt een stukje van de wereld naar mijn huis.

3: Betoverende Turkse lampen een van mijn favoriete ontdekkingen op het gebied van interieurdecoratie zijn de betoverende Turkse lampen. Deze handgemaakte kunstwerken zijn ware blikvangers. De lampen zijn gemaakt van kleurrijk glas en versierd met ingewikkelde patronen die een prachtig lichtspel creëren wanneer de lampen worden ingeschakeld. De warme gloed die uit deze lampen straalt, zorgt voor een magische sfeer in elke ruimte. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in de tuin is, de Turkse lampen voegen een vleugje mystiek en romantiek toe aan mijn huis.

4: Harmonie tussen interieur en tuin Om de harmonie tussen mijn interieur en tuin te bereiken, heb ik ervoor gezorgd dat de kleuren en texturen naadloos in elkaar overlopen. De levendige kleuren die ik in mijn interieur gebruik, komen terug in de bloemen en planten in mijn tuin. Ik heb kleurrijke bloembedden aangelegd, met een mix van bloemen zoals zonnebloemen, tulpen en lavendel. Bovendien heb ik Turkse lantaarns opgehangen aan mijn veranda en bomen, waardoor de magische sfeer van de Turkse lampen ook buiten wordt ervaren. De combinatie van kleurrijk interieur en een weelderige tuin zorgt ervoor dat mijn huis echt tot leven komt.

Het creëren van een warm en uitnodigend thuis gaat verder dan alleen het kiezen van de juiste meubels en verfkleuren. Door kleurrijke woonaccessoires en betoverende Turkse lampen te combineren, heb ik mijn huis omgetoverd tot een levendige en kleurrijke oase. De harmonie tussen mijn interieur en tuin creëert een gevoel van balans en rust. Elke keer als ik mijn huis binnenstap en mijn tuin bewonder, voel ik me omringd door schoonheid en positieve energie. Waar thuis de tuin ontmoet, ontstaat een harmonieus geheel dat mijn hart vervult met vreugde en geluk.

Where home meets nature 3

Deel op Social Media !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Sfeerverlichting Online,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Hartelijke groet,
Sfeerverlichting Online