www.sfeerverlichting-online.nl

Wat zijn de soorten Turkse lampen?

Wat zijn de soorten Turkse lampen?

Turkse lampen zijn er in verschillende soorten, elk met zijn eigen unieke stijl en doel.

Hier zijn enkele van de meest populaire soorten Turkse lampen:

Turkse mozaïeklampen – Deze lampen hebben gekleurde glasstukken die in een patroon of ontwerp zijn gerangschikt, meestal in de vorm van een koepel of bal. Ze worden vaak gebruikt als tafellampen of hangende hanglampen.

Hanglamp multicolour groot 5 bollen koper - sfeerverlichting-online.nl

Turkse filigraanlampen – Deze lampen hebben een metalen frame met ingewikkelde uitgesneden ontwerpen, vaak in de vorm van een kegel of cilinder. Ze worden vaak gebruikt als tafellampen of hangende hanglampen.

Turkse hanglampen – Deze lampen hangen aan het plafond en zijn er in verschillende stijlen, waaronder mozaïek, filigraan en glas-in-lood. Ze worden vaak gebruikt om sfeer en stijl aan een kamer toe te voegen.

Turkse hanglamp bruin rond - Sfeerverlichting Online

Turkse vloerlampen – Deze lampen staan op de vloer en zijn er in verschillende stijlen en maten. Ze worden vaak gebruikt om extra verlichting en stijl aan een kamer te geven.

Vloerlamp mozaiek roze 3 bollen - Sfeerverlichting Online

Turkse wandlampen – Deze lampen zijn aan de muur gemonteerd en zijn er in verschillende stijlen, waaronder mozaïek, filigraan en glas in lood. Ze worden vaak gebruikt om sfeer en stijl aan een kamer toe te voegen.

Turkse tafellampen – Deze lampen staan op een bureau of tafel en zijn er in verschillende stijlen, waaronder mozaïek, filigraan en glas-in-lood. Ze worden vaak gebruikt om extra verlichting en stijl aan een kamer te geven.

Tafellamp oranje-rood zilver recht - sfeerverlichting-online.nl

Over het algemeen bieden Turkse lampen een grote verscheidenheid aan stijlen en soorten die bij elke kamer of inrichting passen. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditionele of moderne look, er is een assortiment Turkse lampen die passen bij jouw stijl en verlichtingsbehoeften.

Deel op Social Media !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Whatsapp met ons
Welkom bij Sfeerverlichting Online,

Bij vragen helpen we je graag verder. Stuur ons hieronder een bericht via Whatsapp.

Hartelijke groet,
Sfeerverlichting Online